Valotalolla on tunnelmaa!

Arto ja  Tanja, siis me ja Tipsu & Iita asumme nyt Koskusten vanhassa koulussa, jossa oppia on jaettu lapsille vuosikymmeniä.

Päädyimme entiseen kouluun varmaankin siksi, että paljon on meilläkin vielä opittavaa.

Mietimme helpompaa nimeä, kuin Koskusten vanha koulu. Idea Valotalo sai äänet 2-0.  Asumme ja tarjoamme palveluita siis Valotalossa! 

Valo, se on meille sama kuin Rakkaus.

Mitä me sitten tarjoamme?

Rummuntekokursseja

Rummun luominen on iso prosessi. Meille on tärkeää tehdä mahdolliseksi sinulle turvallinen hetki synnyttää oma Valorumpusi. Kursseja pidämme joko meillä tai sinun luonasi; kurssitavarat ovat siirrettävissä. Jos haluat kysyä tästä lisää, ota yhteyttä Arto Ukko Hämäläiseen artoukko(a)gmail.com

Rumpupiirejä

joissa voimme tulla kuulluiksi ilman arvostelua, sekä kokeilla tai kuunnella rummuttamista porukalla. Yhdessä.

Rummun Henki- koulutuksia

Pääset perehtymään siihen, mitä kaikkea rummun kanssa voikaan tehdä! Mielikuvituksen suuri lahja antaa sinulle tien intuitioon. Tätä harjoittelemme opastetusti.

Teemme kaikki harjoitukset yhdessä turvallisesti.

Myyntirumpuja. Sinulle. Tai lahjaksi.

Käsittelemättömiä rummun kehiä sekä poronnahkaa, joista voit itse rakentaa rummun. Toki prosessiin liittyy muutama juju, joita kannattaa käydä opettelemassa rummuntekokurssilla ensin!

Luokkatilaamme myös vuokrataan. 

Puolikkaita päiviä, kokonaisia päiviä, ja jos tarvitset vain tunnin niin ota toki yhteyttä valotaloinfo(a)gmail.com niin katsotaan mitä saamme aikaan. Kohtuullisella lisämaksulla myös kahvinkeitto ja loppusiivous ovat sovittavissa. Voit järjestää oman tapahtumasi tai vuokrata luokan vaikka hoitotilaksi päivän ajaksi! Talon periaate on päihteetön, joten vuokraamme tilaa tarkoituksiin jotka sopivat tämän kanssa yhteen.

Erilaisia tapahtumia. 

Retriittejä, naistenpiirejä, rumpuihin liittyviä tapahtumia ja paljon muuta - kunhan tilanne tasaantuu, että kokoontuminen taas tuntuu hyvältä! Järjestämiimme tapahtumiin pyrimme sisällyttämään kuulluksi tulemisen ilman arvostelemista, turvallisen ilmapiirin - ja Rakkauden!