Rumpumestari Koulutus

On aika jakaa meidän osaamista rummuista ja rummun kanssa työskentelystä. Kokonnumme Valotalossa Orimattilassa kuutena viikonloppuna kevään ja kesän aikana. 

Syvennymme rummun tekemisestä alkaen rummun henkeen, rummulla hoitamisen kautta shamaanimatkaan. Äitimaan energioihin, matkaan maan uumeniin, alisiin. Tutustumme rakkaimpaan ystäväämme, itseemme turvallisesti ja hyväksyen.

Ja paljon muuhun. Jos olet jo herättänyt mielenkiintosi rummun maailmaan, tämä kurssi on sinulle.
Kurssin aikana opit kaksi eri tekniikkaa tehdä rumpu alusta loppuun. Aluksi valmistamme säädettävän rummun ja seuraavalla kurssilla perinteisen rummun ompelutekniikalla.

Kurssilla teet siis kaksi erilaista rumpua kapuloineen.

 Kurssi edellyttää osallistumista kaikkiin koulutusjaksoihin. Kurssille otamme max 12 henkeä ja minimi on 6 henkeä. Kurssin hintaan kuuluu opetukset, materiaalit, ruokailut ja majoitus.

Meillä majoitusvaihtoehdot ovat vinttitiipii, opettajan asunto, pihariippumatto tai muuten vaan pihalla.
Kurssin hinta on 295€/ viikonloppu ja kokonaishinta on 1770€
Kurssi laskutetaan seuraavasti
1 erä 295 € ilmottautumisen yhteydessä
2 erä 295 € ennen ensimmäistä viikonloppua
3 erä 295€ 10.6 mennessä
4 erä 295€ 8.7 mennessä
5 erä 295€ 26.8 mennessä
6 erä 295€ 9.9 mennessä
Jos maksat koko koulutuksen kerralla saat koko koulutuksen alennettuun hintaan  1700€


 Koulutus tapahtuu seuraavina viikoloppuina alken perjantasin klo 17.00. Sunnutaina lopetamme klo 15.00

22-24.4  Rummun valmistus alkaen kehän teolla. Arto Hämäläinen

13-15.5   Äitimaa seremonia ja rummun valmistus. Virko Kolulahti.

10-12.6   Shamanius ja minä. Roy Rolamo

8-10.7   Alisen voimat.  Aalo Metsänkutsu

26-28.8  Shamaanimatkat ja Rummunhenki. Arto Hämäläinen

9-11.9      Aalo, Virko, Roy ja Arto. Kaikki yhdessä.

Kurssin tarkemmat ohjeet jaetaan ilmottautuneille.

Tässä linkki josta voit ostaa  Rumpumestari koulutuksen kokonaisuudessa tai tästä ensimmäisen kurssiviikonlopun ja seuraavat yksitellen.

Meitä on neljä opettajaa, jotka ovat kaikki myös rummuntekijöitä ja rummuttajia, kouluttajia ja kokijoita.

Virko Kolulahti

Olen Virko Kolulahti ja tallustellut omia polkujani, tässä tietoisuuden tasossa 50 vuotta. Rummut veivät sieluni 2000 luvun alussa, siitä lähtien olen ollut rummunrakentaja ja rumpujen synnyn opettaja. Rummun avulla pääsen omaan keskukseeni ja Äiti Maan rytmiin. Rumpu on minulle Pyhä ja avaa voimansa kautta uusia ulottuvuuksia, uusia tasoja. Rumpu luo omalla tavallaan myös hiljaisuuden ja turvallisuuden kokemuksen. Kohtuvoima tulee juuri tästä kokemuksesta, äänestä, jonka olemme kuulleet ensimmäisenä. Ääneen, joka helisyttää soluja ja auttaa unohtamaan maailman melskeen. Äänestä, joka soi ikiaikaisena hiljaisuudessa. 

Tervetuloa synnyttämään oma rumpu. 

 Tänä päivänä on upea huomata, että rummut ovat lisääntyneet ja tämä kunnioitus omaan juurivoimaan on kasvanut. Olen kiitollinen, että juuri sinä olet laittanut vahvan siemenen oman rummun syntyyn ja tulet tekemään sen minun avullani. Tämän päivän rummut ladataan henkilökohtaisilla toiveilla ja ajatuksilla, miten rumpu palvelee sinua? Kaikki tehdään suurella rakkaudella ja ilolla.

Rumpu on ikiaikainen väline, jota on käyttäneet lähinnä yhteisön Shamaanit. Tietäjä tohtorit, jotka ovat rummun avulla etsineet parannuskeinoja henkimaailmaa apuna käyttäen, ylisistä ja alisista. Rumpua on käytetty niin parannukseen, kuin seremonioihin ja henkien kanssa keskusteluun. Rummun avulla on pyhitetty aikaa ja paikkaa, sen ääni vie syvälle sisimpään, kohtuvoimaan, josta kaikki alkaa. Rummun rytmin avulla on myös iloittu, tanssittu ja laulettu, kautta aikojen.


Aalo MetsänkutsuMoikka!

Olen Aalo Susanna, villinainen ja äiti. Olen ollut henkien opissa vuodesta 2013. Lapsesta asti olen nähnyt ja kuullut henkiä ja tuntenut yhteyttä ja uteliaisuutta näkymätöntä maailmaa kohtaan.

Hirvikolari vuonna 2012 pysäytti ja herätti "oravanpyörästä" eikä sen jälkeen ole ollut paluuta entiseen. Kun hankin ensimmäisen rumpuni, kävi nopeasti selväksi, että minulla on erikoinen polku tällä telluksella. Polku, joka johdattaa läpi hämärien metsien ja hiisien läpi Aliseen, maan alla kulkevaan luolastoon ja ihmisen alitajuntaan.

Henkien koulu ei ole ollut helppo, mutta sitä kautta olen oppinut paljon itsestäni, muista ihmisistä ja henkimaailmasta. Matkat Aliseen ovat tuoneet ymmärrystä myös ihmiselämän varjopuolista ja alitajunnan tuntemattomista voimista. Olen varjomaailmassa kuin kotonani ja kohtaan aaveet ja henget kunnioituksella.

Aloin synnyttämään rumpuja vuonna 2018, kun valmistin ihka ensimmäisen oman rummun ja siitä se ajatus sitten lähti. Villit rummut, joita olen suurella ilolla ja kiitollisuudella saanut synnyttää, ovat antaneet haltioilleen valmiuksia avata omia lukkojaan ja ne ovat koskettaneet ihmisiä syvästi. Niiden vahvoissa rytmeissä ja äänissä on itketty, iloitu ja surtu. Aalorumpuja on nyt jo ympäri Suomea useita kappaleita.

Rumpumestarikoulutuksessa jaan arvokasta tietoani työskentelystä Alisen ja oman alitajunnan kanssa rummun avulla. Minun viikonloppuuni sisältyy mm oman suojelusnuken valmistaminen, henkinen matka omaan Aliseen ja luento sielun pirstaloitumisesta.

Kotisivut sielunhoitamo.webnode.fi

Nähdään Valotalolla!


Roy Rolamo


Olen Roy Rolamo, nykyshamaani, terapeuttinen energiaparantaja, koulutettu hieroja sekä sähkömies. Olen myös mies, isä, vaari, motoristi, veli, lapsi, setä, kummi, kaima, naapuri, ystävä, kaveri, ohikulkija ... eli ihan tavallinen minä.

Olen ollut yrittäjänä yli 30v ja siitä hyvinvointialalla lähes kymmenen vuotta. Henkisyyteen ja tietoiseen itsenä olemiseen olen tutustunut yli 10 vuoden ajan. Maailmankuvani on matkan varrella muuttunut monesti.

Voisin sanoa, että olen työskennellyt valon kanssa jo yli 30 vuotta. Valmistuttuani 1980-luvulla sähköteknikoksi, vein sähkömiehenä iloa ja valoa moniin koteihin, taloihin, toimistoihin ja perheisiin. Tuo valon polku alkoi muuttua vuonna 2008 kun tiedostin henkisen maailman läsnäolon. Tutustuin itseeni ja syvempään olemukseeni monesta suunnasta. Kävin kursseja ja luin paljon, kunnes päädyin 2013 Tietoisuuden kouluun, josta valmistuin terapeuttiseksi energiaparantajaksi 2017. Uusi polku johdatti minut myös uuteen ammattiin, kun vuonna 2015 aloitin hierojakoulun, josta valmistuin 2016.

Tietoisuuden koulu oli monella tapaa matka itseen ja erityisesti se oli ensikosketus shamanismiin. Olin löytänyt uuden tavan viedä/välittää valoa! Sen jälkeen olen ollut monien shamaaniopettajien koulutuksissa, lukenut alan kirjallisuutta ja tutustunut erilaisiin tapoihin ilmentää shamanismia. Shamanismi on muuttunut shamaniudeksi. Shamaanirumpu ja rummun ääni on muodostunut olennaiseksi osaksi elämää ja ne johdattavat minua kohtaamaan henkisen maailmani, Itsen, shamaniuden kautta.

Nykyisin shamaniuteni kumpuaa alkulähteestä, sydämestäni, hengestäni ja henkisyydestä yleensä. Käytän shamaniuden oppeja välittääkseni ihmisille edelleen iloa ja valoa sekä nykyisin myös rauhaa ja rakkautta.

Tuen ja autan meitä löytämään itsestä sen Itsen, mitä me kaikki jo olemme.


Arto Hämäläinen

Altain vuoristossa oli kevät alkanut. Aurinko lämmitti etelärinnettä ja männyt kiittivät pihkantuoksulla. Viimeiset lumet lymysivät kivien koloissa. Pienet purot säestivät kevätlintujen lauluharjoituksia alkavan kesän kynnyksellä. Olin pikkupoika. Katselin ylös vuoren rinnettä ja sembramäntyjen välistä pilkisteli kotiluolan aukosta taivaalle nouseva ohut savu vana. Lähdin kapuamaan kotia kohti. Majavan nahasta tehty liivi tuntui liian lämpimältä nyt, mutta aamulla oli ollut viielätä.

Saavuin kotiin. Isöisä istui karhuntaljan päällä ja hymyili. 

Kotiluolamme oli pienen pojan mielestä iso. Lattia oli katettu turkiksilla ja oviaukon lähellä, luolan etureunassa paloi meidän ikuinen tuli. Siltä minusta ainakin tuntui. 

Isoisä otti tummaksi nokeentuneen, vanhan, rummun käteensä ja alkoi rummuttamaan sydämen rytmillä.

Katselin nuotion yli lumoutuneen. Olin katesellut nuotion yli lumoutuneen isoisän rummutusta jo satoja kertoja.

Isoisä katsoi takasin. Hänen silmistä loisti valtava rakkaus ja voima.

- On aika sytyttää sinulle Yulginin Tuli, hän sanoi melkein kuiskaten ja otti rummusta tukevan otteen ja alkoi rummuttaa, alkoi rummuttaa voimalla.

Lumouduin täysin. Nousin, kuitenkin olin siinä paikallani, mutta tunsin jonkun nousevan selkärankaani pitkin.

Se oli kuuma tuli, Yulgunin Tuli.

Isoisäni lauloi loitsunsa, antoi rummun äänen hiipua pois, ja katsoi minua hymyillen.


Tämän näyn hain rumpumatkalla, shamaanimatkalla, enkä ole sen jälkeen ihmetellyt mun intohimoa rummun rakentamiseen ja rummutukseen.

Haluan jakaa oman tarinani teille, Rakkaat kanssakulkijat