Retriitti Valotalossa 11.-13.7.2022

Tervetuloa rauhoittumaan parhaaseen kesäaikaan.

Keskikesän ollessa ohi alkavat kasvit vetäytyä hieman itseensä, keräämään voimia ja ravinteita tuottaakseen hedelmää ja siemeniä loppukesästä. Nyt on hyvä hetki vetää henkeä, nauttia kesästä ja ottaa aikaa itselleen.

Retriitillä olemme pääosan aikaa puhumattomuudessa. Hengitysharjoitusten ajan kuulet puhetta, muuten vain pyytäessäsi keskusteluaikaa.

Valotalo ottaa seiniensä suojiin ja tarjoaa majapaikan kahdeksi yöksi. Retriitin hintaan kuuluu kaksi aamiaista, kaksi lounasta, kaksi päivällistä, kolme päiväkahvia ja kaksi iltateetä. Syöt siis mukavasti säännöllisin väliajoin, sinun ei tarvitse itse huolehtia ruoanlaitosta. Olet vain itsesi kanssa.

Maanantaina pidämme aluksi hetken kysymyksille, ja sitten laskeudumme hiljaisuuteen vähitellen rummun äänen myötä.

Puhelimet suositellaan pitämään lentotilassa, tai pois päältä.

Tiistaina ohjelmaa on ruokailujen lisäksi vain hengitysharjoituksen verran. Jos haluat, voit kävellä ulkona tai maalata.

Keskiviikkona taas alamme lounaan jälkeen palata puhumisen pariin rummun saattelemana. Pidämme purkuhetken päiväkahvin ohessa, jolloin kokemuksien jakaminen on mahdollista - ja vapaaehtoista.

Retriitin aikana sinulla on mahdollisuus saada keskusteluaika (30 min- 1 h) Tanjan kanssa. Se tarkoittaa, että kuuntelen sinua myötätuntoisesti, en siis ratkaise ongelmia tai anna neuvoja.

Jos sinulla on kysymyksiä, tai jos sinulla on diagnosoitu vakavia mielen tasapainoa järkyttäviä sairauksia, ota yhteyttä. Pohditaan yhdessä tilanteen mukaan, onko tämä retriitti sinulle sopiva.

Retriitin hinta on 210€/henkilö, sisältäen arvonlisäveron. Hintaan kuuluu kahden yön majoitus yhteismajoituksessa (jaettu kylpyhuone ja wc) sekä ruoat.

Ilmoittautumiset: valotaloinfo@gmail.com

tai ostamalla paikka täältä nettikaupastamme (klikkaa ostoskoriin). 

Saat sähköpostia ja maksutiedot lähempänä tapahtumaa. Vain 30.6.2022 mennessä maksettu paikka varmistaa varauksen.

Jos haluat varautua maalaamaan retriitin aikana, otathan omia välineitä mukaan.

Mukana kannattaa olla myös muistiinpanovälineet - hyvät ideat ja omat tunnelmat on hyvä saada paperille!

210,00 €