Retriitti hiljaisuudelle 2.-4.4.2021 (pilottiryhmä)

Retriitti hiljaisuudelle 2.-4.4.2021.

Tämä on kokeiluryhmä, joka saa ehdotuksia ja palautetta vastaan retriitin edullisemmalla hinnalla.

Elämämme ei aina mahdollista pitkiä hiljaisuusjaksoja, jolloin pääsisimme olemaan itsemme kanssa.

Tapahtumapaikkana Valotalo. Orimattilan Koskusilla, maalaismiljöössä ja luonnon keskellä. Vanha hirsirakennus, jonka seinien sisäpuolella on turvallista viettää aikaa hiljaisuudessa.

Retriitin aikana voi halutessaan osallistua hengitysharjoituksiin, meditoida, maalata tai kirjoittaa. Puhelimen voi pitää lentotilassa, jolloin sillä voi valokuvata. Perjantai-lauantai-välisen ajan olemme kuitenkin ilman puhelimia tai muita "ruutuja".

Täällä voit vapauttaa itsesi uutisista, somesta ja sähköposteista hetkeksi.

Tarvittaessa on mahdollisuus saada keskustelutuokio retriitin ohjaaja Tanja Paakkasen kanssa, jos esiin nousevat ajatukset sitä vaativat.

Majoitus tapahtuu yhteistilassa, entisessä luokkatilassa, jossa makuupaikat erotetaan näkösuojaa antavilla sermeillä. Wc/suihku ovat nukkumatilan läheisyydessä. Majoitus sisältyy retriitin hintaan, kuten vuodevaatteetkin. Voit tietysti tuoda myös vaikkapa oman tyynyn tai makuupussin niin halutessasi.

Ruokailu sisältyy myös hintaan; aamiainen, kahvi, lounas, kahvi, päivällinen ja iltapala.

Lisäksi saatavilla kahvin/teen kanssa aina hedelmiä sekä pähkinöitä. Voit myös tuoda omia eväitä esim. iltasyömisiksi, majoitustilan läheisyydestä löytyy jääkaappi.

Ruokajuomana talossa on vesi. Alkoholijuomia emme nauti.

Retriitin hinta on 168€/henkilö.

Ilmoittautumiset ja varausmaksun 90€ suoritus viimeistään 15.3.2021.

Saat maksuohjeet ilmoittautumisen yhteydessä.

Loppu maksusta suoritetaan ennen retriitin alkua, koska aloitamme hiljaisuuden jo perjantai-iltana.

Jos sairastut, olethan heti yhteydessä Tanjaan, puh. 0503649905 (myös whatsapp-viesti käy).

Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta.

Terveydentilan suhteen osallistujille ei ole vaatimuksia - toki tiedämme, että oireisena ei pidä lähteä porukoihin. Jos sinua mietityttää mielesi tilanne pitkän hiljaisuuden aikana, otathan yhteyttä niin pohditaan yhdessä.

Tarvitessasi kyytiä Hennan tai Lahden asemalta/asemalle, otathan yhteyttä niin sovitaan asiasta. Myös muita kysymyksiä voit esittää Valotalon messengerin tai whatsappin kautta tai soittamalla 0503649905 /Tanja.

Olen vuosien mittaan osallistunut useisiin koulutuksiin, joissa keskitytään humanismiin tai ihmisten kanssa olemiseen. Olen myös keskustellut paljon ihmisten kanssa ja oppinut sitä kautta itsestäni ja kanssaihmisistä valtavasti.

Asiakaspalvelu, verkostomarkkinointi jossa olin aikanaan, hierojan työ, perinteisen kiinalaisen lääketieteen opinnot, luovan kirjoittamisen koulutus ja muut kurssimuotoiset opinnot, yhdistystehtävät, rumpukursseilla avustaminen sekä naistenryhmän koollekutsujana ja äitinä toimiminen ovat antaneet minulle kipinän suoda kanssakulkijoille mahdollisuus hyödyntää tilojamme, ja saada jotain itselleen - tällä kertaa retriitin muodossa.

Tervetuloa kuuntelemaan sydämesi ääntä! ❤️

168.00 €
Please select variants first