Paluu juurille - luento ja rumpumatka

Paluu juurille tilaisuus on sukupuolineutraali eli myös miehet ovat tervetulleita!

Paluu juurille kutsuu sinut oman haltialuontosi äärelle, intuitiosi herkkään sointuun hiljentymään ja kuulemaan tarinoita haltioista, voimaeläimistä ja yhteydestä esivanhempiin sekä oppaisiin. Tapahtumassa herätellään yhteyttä luontoosi ja juuriisi. Me kaikki tulemme jostain. Me olemme yhteydessä esivanhempiemme sukulinjaan. Me kaikki kuulumme johonkin. Me olemme yhteydessä luontoon, vaikka tuo yhteys onkin katkennut joskus.

Opetan luontoyhteyttä, yhteyttä omiin haltiavoimiin, voimaeläimiin. Tutustutan ihmiset heidän kotiensa haltioihin ja näin herätän ikivanhaa haltiaperinnettä, joka on vuosikymmenten saatossa unohtunut ja jopa tukahdutettu. Koen olevani omalta haltiasielultani noaidi sekä mentori. Maailmassa minulle ei ole olemassa pahaa eikä hyvää, ei valoa eikä pimeää, vaan kaikki on samaa energiaa - ihmisen kokemus tekee siitä hyvän tai pahan. Jokainen on vastuussa oman energiansa käytöstä. Toisinaan pelkäämme asioita, koska emme halua kohdata niitä. Meillä on taipumus lokeroida asioita.

Paluu juurille tapahtumassa on aluksi noin tunnin mittainen luento, joka sisältää asiaa mm luontoyhteydestä, haltioista, sisäisestä viisaudesta sekä pienen katsauksen voimaeläimiin.

Luennon jälkeen seuraa ohjattu rumpu/äänimatka, joka ohjaa sinut oman sisimpäsi äärelle - tai minne sinut sitten johdatetaankin. Rumpu ja alkukantainen laulu rentouttaa, puhdistaa sekä availee lukkoja.

Aalo ja Tanja toivottavat sinut tervetulleeksi! :)

Ilmoittautumiset Tanjalle joko Valotalon messengeriin tai whatsapp-viestillä puh 0503649905 tai https://www.valotalo.fi/tarjolla/tapahtumat/

Ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilta toteutuu, kun ilmoittautuneita ja maksaneita on vähintään 6 henkilöä.

Otamme tilaan max. 12 henkeä, jolloin mahdumme tilaan väljästi.

Voit ottaa mukaasi evästä taukoa varten. Kahvi/tee sisältyy hintaan. Paikalla on mahdollista lämmittää eväitä, kunhan tiskaa omat astiansa. <3

Myös villasukat ovat suositeltavat.

45.00 €
Please select variants first