Päivi Kaskimäen Maya-astrologinen työpajapäivä

La 25.9.2021 klo 11-18 + 18:30 rumpurentoutus

Opit tuntemaan henkilökohtaisen Maya-syntymämerkkisi, joka on galaktiivinen allekirjoituksesi. Se sisältää valtavasti tietoa omista voimavaroistasi ja myös kasvunalueista elämäsi polulla. Tämä tieto antaa huikeat itsetuntemuksen ja itsen kehittämisen työkalut käyttöösi päivän aikana!

Selvitämme vuosienergiasi, joka vaihtuu aina gregoriaanisena syntymäpäivänä. Vuodet muodostavat 13:n vuoden syklejä ja 52-vuotiaana sinusta tulee Maya-aikuinen. Elämän tapahtumat virtaavat spiraalimaisesti ja kun tiedät millaisessa syklin vaiheessa olet nyt menossa, ymmärrät niin mennyttä kuin tulevaa, sekä tämän hetken merkitystä elämäsi kasvuspiraaleilla.

Tiedossa on erittäin mielenkiintoinen työpaja, joka sopii niin vasta-alkajille kuin asiaan jo perehtyneille.

Opit käyttämään Maya-kalenteria henkilökohtaisessa arjessa, seuraten miten energiat vaihtuvat päivittäin ja ymmärrät omia tuntemuksia entistä paremmin. 

Työpajan hinta sisältää tarvittavan Maya-materiaalin, työpajan, keittolounaan, kahvin/teen sekä rumpurentoutuksen n. klo 18:30 alkaen. 

Toteutuu, kun vähintään kahdeksan osallistujaa ilmoittautuu.

Sunnuntaina 26.9.2021 Päivin henkilökohtaisia katselmuksia, niihin ilmoittautuminen hänelle suoraan: info@paivikaskimaki.com 

119,00 €
Please select variants first