Oman elämän CV

Kirjoitetaan oman elämän CV 3.-4.7.2021! On hyvä aika summata tapahtumia elämässään. Aloitamme heinäkuisena lauantaina puolilta päivin, ja lopetamme sunnuntaina viimeistään klo 16.

Työkaluksi itsetuntemukseen ja sitä kautta itseluottamuksen parantamiseen, elämäkerran kirjoittajalle, muuten vaan mietiskelijälle, menneitä työstävälle... Esimerkiksi kesäloman aikana tai alussa tämä toimii myös retriittinä.

Mitä kaikkea olisi jäänyt tapahtumatta, jos minua ei olisi?

Mistä kaikesta olen selvinnyt - hyvin tai huonosti, mutta tässä olen?

Aloitamme lauantaina kahveilla/teellä, ja jatkamme rakentaen luottamusta ryhmään harjoituksin. Aloitamme oman elämän cv:n kirjoittamisen. Iltasella nautimme kevyttä iltapalaa ja jos kirjoittaminen ei maistu niin voimme tehdä muuta.

Sunnuntaina, aamupalan jälkeen, keskustelemme ja mietimme mitä haluamme päivältä ja mitä kaikkea voimme siitä saada. Tauotamme päivää kahvi-/tee- ja ruokatauoilla, sekä kehollisilla harjoituksilla esimerkiksi venytellen tai kävellen pienen lenkin. Kirjoittamiseen on tarjolla vapaita hetkiä.

Iltapäivällä keskustelemme, pohdimme tavoitteistamme jatkossa ja tietysti sitäkin, saimmeko kasaan sen CV:n.

Rumpuja ja muuta ääntä voimme myös käyttää välillä.

Talossa on koira ja allergisten kannattaa huomioida tämä.

Yökyläkeikan hinta on 79€/hlö. Kahvi/tee sisältyy hintaan. Halutessasi voit ottaa omat eväät (jääkaappi ja ruoanlämmitysmahdollisuus on). Jos haluat ruoan talon puolesta (2*lounas, iltapala, aamiainen) on sen hinta 30€.

Elämän mittainen CV toteutuu, kun maksaneita osallistujia on vähintään kaksi.

Maksimissaan mukaan mahtuu neljä henkeä.

Ilmoittautumiset viimeistään 25.6.2021 Koskusten vanhan koulun messengerin kautta, tai puh. 0503649905 /Tanja. Näitä kanavia käyttäen voit myös kysellä lisätietoja, tai varata ruokailun/ ilmoittaa ruokailua varten allergioista.

Ilmoittauduttuasi saat maksuohjeet sekä muuta infoa paikasta. Tarvittaessa noudamme esimerkiksi Lahden matkakeskukselta tai Hennan junapysäkiltä, ja kyyti sinne tarjotaan myös lähtiessä.

79,00
Please select variants first